Érdemes megnézni, hogy milyen nyerési arányunk van a kiválasztott játékban


Az online kaszinóknál elérhető félkarú rablók mindegyikének megvan a saját RTP százaléka, ami azt mutatja meg, hogy a befektetett tétünk mekkora arányát tudjuk visszanyerni meghatározott számú játék során. Tehát ha egy félkarú rablónak 99%-os az RTP-je, az azt jelenti, hogy 100 dollár játékkal átlagosan 99 dollárt nyerhetünk. Tehát minél jobb az RTP érték, annál kevesebb a haszna a háznak rajtunk és összességében annál nagyobb az esélye, hogy profittal szálljunk ki vagy minimalizáljuk a veszteségünket hosszútávon. Ez alapján természetesen elég egyszerű lenne a választásunk, de csak bizonyos játékok esetén van feltüntetve, hogy mekkora ez az érték, másoknál nagyon nehéz megtudni és meghatározni a nyerési lehetőségünket. A következőben megnézünk jópár félkarú rablót és megpróbáljuk rangsorolni őket aszerint, hogy milyen RTP értékekkel, bónusz jackpottal és tétekkel rendelkeznek.

magas visszatérés a játékoshoz

1) Mega Joker: ez a félkarú rabló már vagy öt éve elérhető az online kaszinókban és sok más játékhoz hasonlóan ez is a NetEnt munkája. A publikus információk szerint az RTP értéke 99%-os, ami egyértelművé teszi, hogy miért is olyan népszerű a játékosok között. Ami még jó benne, hogy véletlenszerűen elérhető jackpotot is kínál, amelynek növekedését folyamatosan tudjuk nyomonkövetni, így láthatjuk, hogy bármelyik pillanatban mekkora összeggel tudjuk megrövidíteni a kaszinót. Kinézetét tekintve elég egyszerű, de pont ezért szeretik sokan, a fizikailag is elérhető játékgépekre emlékeztet.


2) Monopoly Big Event: Nagyon sokan nőttünk úgy fel, hogy a Monopoly volt az egyik kedvenc játékunk, most pedig már elérhető egy ideje félkarú rabló formájában is, időnként akár 99%-os RTP értékkel! A Barcrest által fejlesztett játék öt különböző kerékkel rendelkezik és van benne egy Big Bet névre hallgató bónuszmód is, amikor ötször pörgethetünk a 99%-os RTP-vel. Egyébként az átlagos nyerési százaléka 96% körül mozog, de mivel nagyon alacsony téttel is lehet játszani és rengeteg extrát kínál (ingyen pörgetések, duplázások, jokerek stb.), így népszerű játékról van szó.


3) Ooh Aah Dracula: Ebben a félkarú rabló játékban két különböző módban tudunk játszani, hiszen kisebb tétért, kisebb befizetésért 96%-os pörgetéseket tudunk csinálni, viszont ha hajlandóak vagyunk komolyabb összeget is kockára tenni, akkor 99%-os RTP-értéket is elérhetünk, sőt ez utóbbiban akár 15 ingyen pörgetésünk is lehet a különböző jokerek mellett. És ha ez még nem lenne elég, egy, a tétünket 5000-szer visszafizető bónusz is elérhető minden pörgetésben, úgyhogy izgalmakban nem lesz hiány, ha ezzel játszunk.

A grafika és a zene is számít, de mégis az RTP érték az, amire figyeljünk


4) 1429 Uncharted Seas: A Thunderkick az elmúlt években néhány igazán különleges játékot fejlesztett már, de mindezek közül ez az egyik legextrább. A már 2014 óta elérhető félkarú rabló öt kerékből áll és 98.6%-os RTP-értékkel és rendkívül jó grafikával vár minket. Pénznyeremény mellett pörgetésenként nyerhetünk 10-15 újabb ingyenes pörgetést, de megjelenhetnek például hableányok is, amelyek extra pénzt hozhatnak a konyhánkra.


legjobb online kaszinók a legtöbb rtp-vel

5) Blood Suckers: Ez a félelmetes, vérszívókkal megspékelt és gyönyörű grafikájú játék 98%-os nyerési arányt kínál számunkra, de emellett a pörgetésenként szerezhető akár 10 ingyenes pörgetés is csábító lehet, csak ne felejtsük el felkapcsolva hagyni a villanyt. Öt kerékből áll és 25 különféle kombinációban kínál nekünk nyerési lehetőséget és a tétek is rendkívül alacsonyak, úgyhogy ez is teljesen ígéretes választás lehet.


Ahogy a fenti felsorolásból is látható, a belépési bónuszok, a felület kezelhetősége, az ügyfélszolgálat elérhetősége és a kifizetés sebessége mellett nagyon fontos az elérhető játékok minősége és a bennük rejlő RTP-érték is, hiszen végsősoron ez utóbbi határozza meg azt, hogy mennyire pozitív mérleggel szállhatunk ki a játékunk után. És persze a nem elérhető RTP-értékes félkarú rablók is lehetnek nagyon jók, de ha már választhatunk, érdemes azok között keresgélni, ahol nyilvános, hogy milyen esélyekkel futunk neki a játéknak, főleg, hogy ez erősíti azt az érzést is, hogy egy tisztességes oldalon járunk.