Tartsunk be néhány alapfeltételt, ha ilyen kaszinóval akarunk játszani


Az online kaszinók fejlődésének korai időszakában a játékosok azonosítása sokakat eltántorított a játékhoz, hiszen azokban az időkben még nem volt annyira nagy a bizalom, hogy megadjuk magunkról a legalapvetőbb adatainkat vagy valamilyen dokumentum másolatát feltöltsük. Ma már a legtöbb online kaszinó nagyon könnyű azonosítási folyamatot alakított ki és az emberekben is megvan már az a bizalom, ami ezen lépések végrehajtásához szükséges.

Az online kaszinóba történő befizetéshez nem szükséges ellenőrzés

Ráadásul napjainkban még főleg csak ahhoz kérnek ilyen dokumentumokat a kaszinók, hogy ki tudjuk venni a nyereményünket, bár ez már nem lesz így sokáig. Ahogy láttuk korábban már hírekben, az Egyesült Királyságban arrafelé mozdult el a felügyelet, hogy azoknak is azonosítaniuk kell magukat, akik csak pénzt fizetnek be, így jelenleg példul egy angol játékos már csak úgy tud azonosítás nélkül játszani, ha angol engedéllyel nem rendelkező kaszinót választ.


Ami alapvetően nem is probléma, hiszen a felügyelet általában a játékosok védelme érdekében hozza meg intézkedéseit, ettől függetlenül rengeteg olyan játékos van, aki nem akar papírokkal bajlódni, pörgetni akar párat, majd a nyereménnyel távozni. És erre van is mód, hiszen rengeteg, regisztrációt és azonosítást nem igénylő online kaszinó van az interneten, ahol szimplán csak regisztrálunk egy felhasználói nevet, befizetjük a pénzt és már játszunk is - ha pedig nyerünk, szimplán kiutaljuk a pénzt és ennyi a történet. De az ilyen oldalak esetén komoly bizalomra van szükség a játékosok részéről, hiszen pont a nagy szabadság miatt simán áldozatul eshetünk egy-egy csaló üzemeltetőnek vagy cégnek.

Annak érdekében, hogy ezt elkerüljük, célszerű figyelembe venni néhány fontos szabályt, mielőtt kiválasztjuk azt a kaszinót, ahol azonosítás nélkül szeretnénk játszani. Az első és legfontosabb megnézni, hogy az adott online kaszinónál milyen a kifizetés ideje, azaz mennyi időt vesz igénybe, hogy a pénzünkhöz jussunk. Egy normálisan működő és tisztességes kaszinó ma már 1-2 nap alatt maximum kiutalja a nyereményünket, ha heteket látunk, akkor az biztosan nem tisztességes üzemeltető. Ezenkívül a bónusz nagysága is figyelmeztető jel lehet, ha valamelyik oldal olyan magas bónuszokat kínál, hogy az már túl szép, hogy igaz legyen, akkor mindenképpen érdemes még inkább az adott kaszinó körmére nézni.

Az azonosítás nem ellenség, értünk van


Érdemes továbbá véleményeket olvasni az adott oldalról vagy keressünk fel egy listázó oldalt, ahol a biztonságosnak ítélt, azonosítás nélküli kaszinókat nézhetjük meg. Ettől függetlenül semmiképp ne felejtsük, hogy az azonosítás alapvetően minket is véd és a legtöbb esetben egy személyigazolvány-másolatot, egy közüzemi számlát és egy képernyőfotót kérnek a befizetést teljesítő szolgáltatónkról és máris rendben vagyunk - sőt, sok oldal csak egy bizonyos összeg elérése után kéri ezt, szóval tényleg nem beszélünk komoly folyamatról. És hogy milyen olyan jó online kaszinók vannak, amelyek nem kérnek azonosítást? Ismerje meg magát közvetlenül az interneten.

Játssz online kaszinót ellenőrzés nélkül

Elsőként például itt van a King Billy, amely többszörös díjnyertes és elismert szolgáltató, ráadásul akár napi 50 ingyenes pörgetést is kínál bónuszként. De az EU Slot is hasonlóan megbízható oldal, élő kaszinó lehetőséggel és folyamatosan pörgő promóciókkal, ahogy a Slottica is ilyennek számít - bár utóbbi esetében azért találhatunk egy-két negatív véleményt is, amelyek azonban nem a kifizetésekhez, az azonosításokhoz kötődnek. A Lucky Bird és a Supercat Casino is nagyon jónak számít a maga kategóriájában és mindkettő rengeteg ingyenes játékot kínál az azonosítás nélküli játék mellett, sőt a Supercat esetén 1400 különféle üdvözlő csomagból is választhatunk. Szóval van bőven megbízható lehetőség is, ha olyan online kaszinóval akarunk játszani, ahol nincs azonostás, de ilyenkor azért vegyük figyelembe, hogy komolyabb kockázata is van az ilyen játéknak - tehát mindenképpen próbáljunk meg legalább néhány alapvető szabályt betartani, hogy elkerüljük a csalódást és a pénzünk elvesztését. Ellenőrizheti a felhasználói védelemről szóló cikket.