Fontos megérteni, hogy mi is az a kifizetési százalék


Amikor valaki először csatlakozik az online kaszinók világához, a rengeteg információ és figyelmeztetés nagyon összezavaró lehet az elején. Rengeteg kérdés merül fel a játékosokban az elején és ezek közül sok a nyerési arányokhoz, a kifizetési százalékokhoz kötődik, ami nem is csoda, hiszen konkrétan az ember pénzéről van szó. A kifizetési százalék konkrétan azt a százalékos arányt jelöli, amennyi pénzt a kaszinó kifizet a játékos minden elköltött dollárja/eurója után, tehát például ha 10 dollárt játszunk és egy kaszinó kifizetési aránya 97%, akkor átlagosan 9.7 dollárt fogunk belőle visszakapni.

az új kaszinó minden indítása zavaró lehet

Ez persze egy átlagos szám, tehát nem azt jelenti, hogy mindenképpen veszítünk, hanem azt, hogy lesznek, akik elveszítik mind a 10 dollárt és lesznek, akik akár meg is duplázzák. Ennek tükrében egy online kaszinó esetén a nyerési arányainkról sokat elmond a kaszinóra vonatkozó RTP érték (szokták így is hívni a kifizetési arányt), de ez még nem jelenti azt, hogy a legmagasabb értéket mutató kaszinó a legjobb. Sokat nyom még a latban a kifizetés sebessége, hiszen hiába van minimálisan nagyobb esélyünk a nyerésre, ha a pénzünkhöz csak hetek után jutunk hozzá.


Érdemes még figyelni a játékokra vonatkozó kifizetési arányra, amelyet általában 1000 játékra vonatkoztatva kalkulálnak a kaszinók és ez azt mutatja, hogy mennyi pénzre számíthat a játékos egy bizonyos játékkal hosszútávon játszva. Tegyük fel, hogy az adott kaszinónál 99%-os az RTP érték a blackjackre vonatkozóan, ami azt jelenti, hogy ha körönként 1 dollárral játszunk 1000 játékot, akkor 990 dollár nyereményre számíthatunk. Ebből látható, hogy ez már nagyon hosszútávú jelzőszám, simán lehet, hogy rövidtávon egyetlen játékból képesek vagyunk 1000 dollár nyereményt megszerezni.

ha elolvassa az utasítást, bónuszt kaphat

De ismételni tudjuk csak magunkat, hiába tudunk nyerni, ha egyébként pedig a nyereményünkhöz nagyon nehezen tudunk hozzájutni - nem csoda, hogy a leggyorsabb kifizetést biztosító kaszinók a legnépszerűbbek napjainkban. És bár sokat számít a felület és az ügyfélszolgálat is többek között, abban biztosak lehetünk, ha a legjobb RTP-értéket és a leggyorsabb kifizetést ígérő kaszinót választjuk, akkor már komoly bajba nem kerülhetünk és a jó szórakozás és a nyeremény szinte garantált. Érdemes esetleg még a százalékok mellett rápillantani arra is, hogy összességében a kaszinó milyen forgalmat generált, mennyi pénzt fizetett már ki, hiszen ez biztosan garantálja, hogy egy komoly játékosról van szó a piacon. További információt az online fizetési módokról itt talál.

Rajtunk is múlik, hogy mennyire gyorsan kapjuk meg a pénzünket


És bár a kaszinón sok múlik, mi is tudunk tenni azért, hogy mielőbb megkapjuk a pénzünket, hiszen nagyban befolyásolja a kifizetés segítségét, hogy milyen fizetési módot használunk, hiszen ezek mindegyikének más a feldolgozási sebessége. Példának okáért a PayPal vagy a Skrill azonnali kifizetési lehetőséget biztosít, míg ha direktben bankszámlára akarunk utalni, az biztos 3-4 napot is igénybe vehet. A rengeteg elérhető kaszinó közül tehát úgy érdemes választani, hogy megnézzük a kifizetési százalékokat, a véleményeket, a kifizetés sebességét vagy esetleg felkeresünk egy összesítő, listázó oldalt és onnan válogatunk.